Fête des Cols: you’re invited!

18 februari 2019 | Algemeen

The place to be op 19 mei: onze tasting venue ‘Les Cols’. Tijdens het wine tasting event ‘Fête des Cols’ brengen we een toffe mix van drinks & food. Je kan er natuurlijk proeven van diverse Europese wijnen en champagnes, maar ook bierfans zijn van harte welkom. Kies je favoriete hapjes van de charcu of oyster bar & you’re in for a treat!

lees meer

Sacred Gin

27 november 2016 | Gin, Product

Als gediplomeerd natuurwetenschapper, Gin liefhebber én inwoner van London, had Ian Hart al langer het gevoel dat hij een Gin – wat een traditioneel Londons product is – wou creëren. In 2008 besloot hij om er effectief zijn werk van te maken. Hij probeerde allerlei recepten en combinaties uit en elke zondagavond liet hij zijn […]

lees meer

Antonio, Casal Figuera

15 november 2016 | Product, Wijn

Niet dat ik zo ’n uitgesproken feministe ben maar als het om sterke vrouwen in een mannenwereld gaat, besteed ik er maar graag wat extra aandacht aan. Zoals in dit geval… Marta Soares is een kunstenares die het drukke Lissabon in 1999 verliet om haar creatieve geest te ontwikkelen in een studio op het landgoed van ene Antonio Carvalho.

lees meer